P. Logout

image-logo

Van de voorzitter

Beste clubgenoten,

Het eerste half jaar zit er alweer op en de vakantieperiode staat voor de deur. We hebben dit jaar een langere zomervakantie zodat de vloer in de sporthal vernieuwd kan worden.

Helaas heb ik sinds maart bijna niet kunnen spelen omdat ik aan het begin van mijn vakantie besmet ben geraakt met kinkhoest. Ik ben nu drie maanden verder en helaas is mijn fysieke gesteldheid nog steeds niet op orde. Maar ik ben dit jaar zeker niet de enige die te kampen heeft met ziektes en blessures. Gebroken botten, tennisarm, longontsteking, knieblessures en nog een aantal ernstige ziektes hebben bij meerdere leden voor uitval gezorgd.

Ik wens ons allen toe dat we in augustus weer de goede draad kunnen oppakken en dat er weer meer spelers op het veld mogen staan dan in de maanden mei en juni.

Maandag 12 augustus starten we weer. Wil je de andere speeldata weten kijk dan op onze website bij speelschema's.

Aan het begin van dit jaar hebben Walter en ik te kennen gegeven dat wij met ingang van 1 januari a.s. onze bestuursfuncties willen neerleggen.

Fonsa heeft zich ondertussen gemeld om de secretaris functie van Walter over te nemen. Helaas heeft nog niemand zich gemeld om de voorzittershamer over te nemen. Wie o wie wil dit in 2025 van mij overnemen? En nogmaals het is niet veel werk.

Door geringe deelname hebben we in het voorjaar ons gezelligheidstoernooi niet door laten gaan. Het bestuur heeft een nieuwe datum geprikt en ik hoop dat iedereen deze wil noteren en strakst ook mee zal spelen.

Zondag 27 oktober rommelpot toernooi

In het najaar willen wij weer een ledenwerfactie opstarten d.m.v. het aanbieden van een gratis tennisclinic.

Tot zover. Ik wens iedereen prettige weken toe zonder te veel regen. En ik zou zeggen tot ziens.

Namens het bestuur

Annemiek

Op dit moment hebben we 41 leden.